Ran Ortner, realistic painter.

Ran Ortner:: geweldig hoe realistisch hij met olieverf werkt!! Zijn schilderijen zien, lijkt me echt een beleving (ook heel nieuwsgierig, hoe hij dit opbouwt). Het is ook zijn bedoeling, dat je de golven voelt en het zout proeft. Hij heeft 30 jaar intensief geschilderd om dit te kunnen bereiken….dan heb ik nog wat jaartjes in te halen;). Dus vandaag is het een mooie dag om te gaan schilderen….het is toch prutweer.

 

Mooi om deze filmpjes als inspiratiebron te laten zien aan kinderen. Geloof in jezelf en blijf oefenen en op een dag dan ben je een expert op een bepaald gebied. uiteraard kun je dit ook als info filmpje laten zien bij lessen over, zee en water. Laat kinderen zelf de zee laten schilderen met waterverf, plakkaatverf of pastelkrijt.

 

Leave a Reply