Hoed of pet van klei/ Hat or cap of clay

Hoeden gemaakt van klei met de groepen 5 en 6. Ik werd even uitgeleend aan een basisschool in onze gemeente, daar heb ik de hele dag met de hele school met klei mogen spelen. Voor de groepen 5 en 6 was de opdracht om vanuit kleiplaten een muts, hoed of pet te maken. Ik had wat voorbeelden mee van petjes en hoeden maar het mocht ook een fantasie werkstuk worden. Helaas ben ik dan niet meer op deze school, om te zien hoe zij dit geschilderd hebben met hun leerkracht. Dit zijn de natte resultaten;)

Hats made of clay with groups 5 and 6 (8-10 years). The whole day I could play with clay at another school. The assignment was to make a hat or cap realistic or  make it with fantasy. Unfortunately I am not at this school, to see how they painted them with their teacher. These are the results wet;)

Leave a Reply