About

Welkom op mijn site, hieronder zal ik in het kort uitleggen hoe mijn site/idee werkt. Ik hoop dat u hier veel plezier en inspiratie vindt.

Wie ben ik :

Mieke Rozing, groepsleerkracht en de laatste jaren vakdocent Beeldende Vorming (BeVo). Heb gewerkt in speciaal onderwijs en nu werkzaam in het reguliere basisonderwijs. In  mei 2010 heb ik mijn ICC-diploma gehaald en ben ik nu dus ook Intern Cultuur Coördinator. De vragen die ik in de loop der jaren van collega’s kreeg, maakten dat ik werd geïnspireerd om iets te bedenken zodat ik hen kan helpen/ondersteunen.

Wat bied ik (voor filmpjes en foto’s van mijn werk klik hier of ga naar portfolio):

 1. Educatieve activiteiten op het gebied van kunsteducatie met reviews uit de praktijk. (BLOG)
 2. Interviews met kunstenaars, als achtergrondinfo maar ook om als school mee samen te werken voor een kunstproject. (BLOG)
 3. Aanbod workshops voor scholen en andere instellingen, vanuit BeVo techniek of als teambuilding. (BLOG)
 4. Creatief en ontspannende posts gewoon voor het plezier. (BLOG)

Mijn doelen :

 • Voor ICC’ers:  vergroting van het netwerk en een efficiënte samenwerking.
 • Voor andere culturele instellingen: dat zij begrijpen waar de leerkrachten en leerlingen behoefte aan hebben waardoor een betere samenwerking ontstaat.
 • Voor Buitenschoolse Opvang: integreren met het aanbod vanuit de scholen.

3 Comments to “About”

 1. Hallo Mieke,

  Mooie site, die ga ik zeker nog eens uitvoerig bekijken!
  Voor nu; ben heel benieuwd naar de foto’s en het filmpje van gisteren in de bibliotheek.
  Mocht er een mooie foto van vd Laan en de kinderen tussen zitten, zou je me die dan alvast wilen mailen? Dan kan ik die op onze site laten zetten met een stukje over jullie project.

  Hartelijks,

  marijke

 2. Hallo Mieke, wat leuk dat je de trailer van onze voorstelling Isala-stem vaneen rivier op je website hebt gezet! Het zit er in dat we het stuk in Riga gaan spelen. Nederlandse oergeschiedenis op Europese bodem. Ik hoopdat et door gaat! groeten van Caroline

 3. Geweldig voor je….heel veel succes! gr Mieke

Leave a Reply