Castricumse Etalage Kunst

De zomer hoeft ondanks de 1,5 metersamenleving niet saai te zijn. Dat dacht Mieke, initiatiefnemer van Castricumse Etalage Kunst.

WAT:
Vanaf 3 juli staat ons dorp 6 weken lang in het teken van lokale kunst. Er zijn o.a. houten beelden, keramiek, sieraden, quilten, schilderijen, foto’s en recycle-art van uiteenlopende kunstenaars te zien. Waar de Creatieve Wieven het pand van Hurkmans in de Burg. Mooijstraat volzetten met hun prachtige recycle- en textielkunst, exposeert Studio K met eigenzinnige meubels bij Mull Mode en Esclusivo.

WANNEER:
De CEK start op vrijdag 3 juli en gaat door t/m zondag 16 augustus.

WAAR:
De kunst is te zien op diverse plekken in Castricum. Op het Kooiplein, in Geesterduin, Dorpsstraat, Burgemeester Mooijstraat, ’t Bakkerspleintje en de Torenstraat.
Mieke zelf is bekend van haar inloopateliers en workshops in BBC Castricum. Met haar ateliergroep exposeert ze in het voormalige pand van Dikhoff-de Vos Juweliers op ’t Bakkerspleintje.

JONG & OUD:
Ook voor de kleintjes is het leuk, want de sprookjestuin (Tuin van Kapitein Rommel) doet mee. ‘Dus laat je allemaal verwonderen en wandel gezellig alle deelnemende etalages af’’.

Wil je weten waar alles te zien is? Kijk dan op de plattegrond hieronder of scan de QR-code die je bij elke etalage aantreft op het CEK-logo.

Gesponsord door

Bekijk hier de officiele opening van CEK